| antoniaidk a întrebat:

Buna! Maine am programare la consult la ginecolog si intre timp am aflat ca sunt insarcinata.Imi poate da maine reteta pentru avortul medicamentos?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Sophieka a răspuns:

Nu se mai poate acum, e tarziu pentru avort medicamentos?!
Ai deja vreo 2-3 saptamani de sarcina!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Depinde cât de avansată este sarcina.

| Violleta2022 a răspuns:

Avortul medicamentos se face in clinici medicale, sub supraveghere medicala 24 de ore, de pe o perioada de 3-7 zile, pana se elimina totul.
Poti plati sau daca ai asigurare medicala, poti cere sa te internezi la acea clinica.

| Furnicuta000 a răspuns:

Da, daca te incadrezi in limita maxima de saptamani pentru a putea face avortul medicamentos.

| Furnicuta000 a răspuns:

Tocmai faptul ca alege sa nu aduca un copil nedorit pe lume demonstreaza ca nu e idioata. Tu esti idioata ca o judeci pe ea in loc sa ii judeci pe aia care fac copii sa isi bata joc de ei si nu stiu sa ii educe

| Sophieka a răspuns (pentru Furnicuta000):

Nu era mai inteligent sa - se protejeze ca sa nu ajunga in astfel de situatii?

Da...Ce idioata sunt ca ma bag in seama cu personaje ca si voi!