anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sad Maine plec la operatie iar sad la acelasi spital in care am fost si anul trecut.Am fost operata de dl dr ion donica spitalul municipal mangalia.Mi s-a facut rahia anestezie tin foarte bine minte,dar nimeni nu i-a spus mamei sau altcuiva sa aiba grija de mine sa nu imi misc capul, cineva a maiu fost operata acolo si a zis ca o asistenta a avut grija de ea sa nu isi miste capul, si a2a zi a inceput sa ma doara graoznic capul,si asa o saptamana intreaga,ma simteam oribilsi anestezistul nega,la fel si doctorul ca mi ar fi facut rahie in ciuda faptului ca eu eram constienta cand mi au facut-o,m-au intors pe o parte si m-a tinut cineva, dupa ce mi-a scos ghipsul domnul ghipsar mi-a zis " Nu ma mai tii minte, eu te-am tinut cand ti-a fost facuta rahia " si din asta reiese neglijenta :yawn nu mai vreau sa mi se intample asa ceva sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Miauti a răspuns:

Si ce ne intereseaza pe noi?

Moarte placuta!

| dragosboss97 a răspuns:

Si care e totusi intrebarea?

| dwb a răspuns:

Aha si care e intrebarea?

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Este regretabil ce s-a întâmplat acolo şi ce se întâmplă acum în sistemul medical, dar NU prea avem ce face...

Observ că NU aveai de pus nici o întrebare.

| iusty12 a răspuns (pentru Miauti):

N-ai inima?

| Felys a răspuns:

Tare aia cu „domnul ghipsar"

| Miauti a răspuns (pentru iusty12):

Am doar pentru cei care lupa, nu pentru cei care se plang si pun intreabri numai ca sa capete atentie.

| BogdanValentin a răspuns:

Nu ai avut rahie! Rahia se face stand in sezut, si esti constienta 100% pe tot parcursul interventiei!

| ologul a răspuns:

Nu trebuia sa misti capul delok.....am fost si eu operat acolo...