| ThatsMethod a întrebat:

Mâine trebuie să îmi fac o tomografie la cap. Este prima dată, nu am mai făcut asta până acum.
Mi se face vaccin? Trebuie să mă dezbrac? laughing) Cam cât durează? Doare?
Multe întrebări, ştiu.
Mulţumesc, fundă! :*
P.s. Sunt fată. Am pus întrebarea de la fratele meu pentru că la mine nu merge.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Fridăm a răspuns:

Nu, nu ţi se face vaccin. Din moment ce îţi face la cap, nu e nevoie să te dezbraci. Nu cred că durează mult şi nu doare, se folosesc raze X ca la o radiografie obişnuită. Te vor pune să stai pe spate şi îţi vor da ei indicaţiile necesare. Fii încrezătoare şi du'te fără frică. Baftă!

3 răspunsuri:
| ThatsMethod explică:

Vă mulţumesc frumos! :*

| Azµre a răspuns (pentru Fridăm):

Îi poate face o substanță de contrast asta dacă face tomograful pentru a detecta ceva anume. Iar aia se administrează direct în carotidă dacă face tomograf la cap.

| Fridăm a răspuns (pentru Azµre):

Mulţumesc. Am uitat de asta. Dar important e să nu se sperie de pe acum şi să se ducă acolo cu frica în ea. Dacă nu va trebui, să nu îşi facă emoţii inutil.