Ma tem ca e imposibil man. E împotriva regulilor spitalului, nu depinde de doctorița. Nici dacă ești soțul ei nu poți asista la asa ceva.
Cheers
Poti merge linistit, nu este sala de operatie sa zici ca nu ai voie, ba unia chiar spune sa stai si tu, oricum nu vezi nimic strain dar pe bune acu nici nu vezi nimic in afara de cea care se pcupa cu obiectul muncii.
Deci poti sa o tii si de mana daca asta vrea ea nu e nici o problema.
Nu e nici o regula ce spune Cheers la spitale sau clinici impotriva la ce intrebi tu.
Poti sa fii si doara prieten si tot poti asa ca te duci, cu ocazia asta vezi si tu ce se face
Având în vedere că e pandemia, nu te lasa nici in sala de așteptare.Pe fratele meu nu la lăsat nici in spital cu cumnata mea ca mai are un pic si trebuie sa nasca, a condus-o până la usa.
Sa nu te …tu..dealtfel o poti tine de mana in timp ce.o sa regreti peste timp. sper cu durere sau mai bine zis f durere..creierul iti va dicta
Eu am mers la un control la cardiologie si mi-a spus cand m-am planificat sa merg fara insotitor.
Or fi,dar tot nu am inteles ce legatura are cardiologia cu ginecologia? La cardiologie tot ce se poate sa nu te primeasca cu insotitor chiar daca nu ar fi balamucul asta.
Apoi la ginecologie te poti duce nu neaparat intr-un spital, mergi la o clinica, la ceva mai mic, mergi si la privat, la aia nu-i balamuc acolo poate sa o tina si de mana cand ii baga sau cei face ginecologul.
Eu am vorbit in general ca nu e cine stie ce un control de asta si ca poate asiata si rude,, sau iubita iubit.Nu se accepta in cazuri de operatie sau mai stiu eu ce alte chestii mai complicate.
Tu ai dat un raspuns foarte simplu dar total in ceata, nu vad cine si ce ar putea pricepe ceva.
Asta pentru ca nici nu ai spus cand ai fost, din raspunsul tau se poate trage concluzia ca ai mers ieri, sau acu 15 ani deci nimic clar, nu ai spus ca ai fost acu si ca e balamuc, nu ai spus ca inainte de balamuc se putea si acu nu mai si tot asa.
Ti se pare tie ca e ceva simplu ce ai spus, dar nu e deloc asa dupa cum vezi.
Nu ai spus in ce an ai fost, asa ca eu pot sa inteleg ca ai fost acu 3-4 ani, sau cand erai la gradinita iar acu este la scoala generala