Sfatul meu e sa te mai duci la doctor..si sa insisti ca te doare.el stie mai bine
O radiografie ca s-ar putea sa mai fi ramas vreun colt mic pe acolo, dus cu radiografia la dentist si apoi vazut cei de facut
Sfatul meu e sa se duca la un alt dentist. E clar ca cel care i-a scos maseaua nu si-a facut treaba cum trebuie.
De ce foloseste doctorul BETADINA la maseaua mamei tale? Stii ca ea e folosita ca si dezinfectant.Nu are nici o legatura cu durerea de masea. Uite un link pentru ce se foloseste:
http://www.sfatmedical.ro/Dictionar_medicamente/BETADINE_solutie_cutanata
Nu stiu la ce doctorul s-a dus mama ta, dar sfatul meu este ca trebuie sa il schimbe neaparat.
Pai daca e infectie trebuie actionat cu dezinfectant, dar depinde ca daca e infectie usoara trebuie sa fie si dezinfectantul la fel, iar daca infectia e mai puternica si dezinfectantul trebuie sa fie pe masura. eu cred ca doctorul a actionat conform logicii deoarece fiind maseaua proaspat scoasa, si chiar si la o saptamana, zona in care a fost inca nu s-a vindecat total.
Merge la doctorul acesta de cativa ani.Nu stiu ce se intampla.I se umfla in fiecare zi si durerea este ingrozitoare.
Eu nu cred ca dupa o saptamana de dureri groaznice care o impiedica sa doarma infectia trebuie tratata cu un dezinfectant atat de usor. Daca antibioticele nu isi fac efectul crezi ca isi va face dezinfectantul?
E bine sa isi faca si o radiografie.Cine stie poate catalinalina are dreptate si i-a mai ramas vreun rest de masea care s-a infectat. Oricum problema asta nu trebuie tratata lejer pentru ca pot aparea complicatii grave daca nu este tratata adecvat. Nu e bine nici sa iei pastile fara sa stii ce e cu exactitate.
Mama a ascultat sfatul doctorului.A spus ca din cauza mancarii apare durerea.Dar de mancat nu prea mananca pentru ca nu are cum.Mi-e ff mila.
Daca o doare, e necesara o radiografie dentara pentru ca e posibil sa fie o infectie care se trateaza cu antibiotic. Eventual sa consulte si-un alt medic...