E foarte bine daca ati programat-o la neorologie. Iti recomand sa nu iti faci griji in legatura cu controlul sau viitorul vaccin. Cu siguranta pentru urmatorul vaccin fetita va fi sub supravegherea doctoriilor. Personal nu am mai intalnit asa ceva. nu exclude faptul ca ar putea avea alergie la vreo substanta din vaccin. faptul ca a avut buzele mov si fata alba ma duce cu gandul la sufocare. Oricum oricare ar fi motivul acestui eveniment se va descoperi. Singurul lucru pe care vi-l recomand este sa supravegheati foarte bine fetita in urmatoarea perioada! Multa sanatate!
Nu mi s-a parut ca s-ar sufoca, eu mai degraba am crezut ca are frisoane pentru ca facea ca si cum ar dardai. Pe prospectul vaccinului scrie ca la reactii adverse ar fi si convulsii cu sau fara febra, eu stiu sigur ca nu a avut febra, numai cand am ajuns la spital acolo a facut febra. Sunt foarte atenta la ea, ii iau temperatura ori de cate ori o schimb, ma uit sa vad daca face pisu, si ii dau si medicamentele ce mi le-a prescris pediatra. Fetita se simte bine acum, ca si inainte, numai ca sunt eu ingrijorata si foarte speriata.