Întrebare recomandată | Andwta a întrebat:

Metode de albire a dintiilor care sa functioneze?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
20 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Un drum la stomatolog cu cateva sute de ron te rezolvi, ai grija de smaltul tau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dentistul sau crest3d whitestrips, nu incerca bicarbonat sare si alte prostii ca iti strici dintii degeaba

| Nevroza a răspuns:

Sare simpla sau sare de lamaie asta stiu sigur. Bicarbonatul am auzit ca isi face si el treaba desi e bine sa iti faci un periaj dentar si dupa sa tii pastrezi! Bafta!

| UnNumeScurt a răspuns:

Foloseste bicarbonat si sare. Pui bicarbonat si sare si le combini, apoi amesteci cu o picatura de apa incat sa iasa o pasta. si apoi o pui pe periuta si te speli cu ea pe dinti. Crede-ma, 100% functioneaza. Dar sa nu folosesti asta de mai mult de 3 ori pe saptamana! Iti poate distruge zmaltul dintilor. funda?

| Dolores214 a răspuns:

Sare bicarbonat pasta de dinți scumpa sau uitate pe yutube

| KeyoAsurame a răspuns:

Bicarbonatul de sodiu este un remediu simplu si ieftin
Pune pe pasta de dinti bicarbonat de sodiu si continua asa timp de o saptamana
Chiar daca este un remediu babesc este un remediu bun crede-ma

| RAY a răspuns (pentru KeyoAsurame):

Bicarbonatul de sodiu strica smaltul in timp

| KeyoAsurame a răspuns (pentru RAY):

Il strica doar daca il folosesti simplu cu apa...dar daca il folosesti cu pasta de dinti nu strica absolut nimic

| GuessWho06 a răspuns:

Bicarbonat de sodiu. E interesant, functioneaza(testat). Sau fatete dentare(destul de scumpe).

| Anonim2019 a răspuns:

Buna, pentru albirea dintilor poti amesteca suc de lamaie cu apa in cantitati egale, repeta procedeul de 2 ori pe saptamana pentru a nu afecta smaltul. Eu personal nu am incercat-o dar cred ca este cea mai eficienta, mai este si varianta de a te spala in fiecare dimineata si seara pe dinti si vor aparea si rezultatele.

| ElenaCostina a răspuns:

In fiecare zi(dimineata, dupa-amiaza si seara) dupa ce te speli pe dinti sa pui bicarbonat de sodiu pe fiecare dinte.Si il lasi 2 min...eu il lasa-m cateva sec...nu rezistam gustului.e acru.Si eu am facut asa si dintii mei sunt albi.Eu nici nu puteam sa rad cum trebuie, pentru ca dintii mei erau foarte urati.

| PopaCatalin26 a răspuns:

Bicarbonatul am vazut si o chestie cu folia de aluminiu aplicata pe dinti

| PopaCatalin26 a răspuns:

Bicarbonatul, sarea sau chiar folia de aluminiu aplicata direct pe dinti

| Dănuț_Daniel_1997 a răspuns:

Incarca broză, nu glumesc big grin :*

| anonim779 a răspuns:

Bicarbonat

| biancastefiilie a răspuns:

Cumpara pasta de dinti neagra de la Sensiblu

| Andwta explică (pentru biancastefiilie):

Exista pasta neagra? Cam cat costa?

| fazakasmariana a răspuns:

Pasta de dinti cu bicarbonat, e superba.

| Ioan_Ramona_2003 a răspuns:

Lacalut