Bicarbonatul am vazut si o chestie cu folia de aluminiu aplicata pe dinti
Buna, pentru albirea dintilor poti amesteca suc de lamaie cu apa in cantitati egale, repeta procedeul de 2 ori pe saptamana pentru a nu afecta smaltul. Eu personal nu am incercat-o dar cred ca este cea mai eficienta, mai este si varianta de a te spala in fiecare dimineata si seara pe dinti si vor aparea si rezultatele.
Foloseste bicarbonat si sare. Pui bicarbonat si sare si le combini, apoi amesteci cu o picatura de apa incat sa iasa o pasta. si apoi o pui pe periuta si te speli cu ea pe dinti. Crede-ma, 100% functioneaza. Dar sa nu folosesti asta de mai mult de 3 ori pe saptamana! Iti poate distruge zmaltul dintilor. funda?
In fiecare zi(dimineata, dupa-amiaza si seara) dupa ce te speli pe dinti sa pui bicarbonat de sodiu pe fiecare dinte.Si il lasi 2 min...eu il lasa-m cateva sec...nu rezistam gustului.e acru.Si eu am facut asa si dintii mei sunt albi.Eu nici nu puteam sa rad cum trebuie, pentru ca dintii mei erau foarte urati.
Bicarbonatul de sodiu este un remediu simplu si ieftin
Pune pe pasta de dinti bicarbonat de sodiu si continua asa timp de o saptamana
Chiar daca este un remediu babesc este un remediu bun crede-ma
Bicarbonat de sodiu. E interesant, functioneaza(testat). Sau fatete dentare(destul de scumpe).
Sare simpla sau sare de lamaie asta stiu sigur. Bicarbonatul am auzit ca isi face si el treaba desi e bine sa iti faci un periaj dentar si dupa sa tii pastrezi! Bafta!
Il strica doar daca il folosesti simplu cu apa...dar daca il folosesti cu pasta de dinti nu strica absolut nimic