anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-a aparut un herpes acum o saptamana. Am pus aciclovir, s-a vindecat dar a ramas ceva rosu, am continuat sa pun aciclovir dar azi mi-a iesit ceva punguta cu puroi. Ce inseamna? Imi spuneti da detalii? Si daca se mai poate transmite in faza aceasta. ( specific ca il am deasupra buzei de sus). Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Geanina_Lupoaie_1999 a răspuns:

In continuare da.te cu aciclovir și consuma cât mai multe fructe. Iti recomand sa faci si niste analize pentru a nu fi de la o problemă hepatica sau o tumora ceva (am auzit și de cazuri de genul). Eu am avut o perioada cand imi apărea de 2-3 ori pe luna, sau cand imi venea menstruatia. m.am speriat foarte tare. Acum iau graviola pentru întărirea sistemului imunitar și pentru, sper eu, scăparea definitivă de acest virus.
Am auzit ca ar fi bune și foitele de la ustroi puse direct pe zona afectată dar nu iti pot spune dacă da rezultate deoarece nu am mai apucat sa incerc

2 răspunsuri:
| Maiaqwas a răspuns (pentru Geanina_Lupoaie_1999):

Dar se mai poate transmite in faza aceasta? Gen prin sarut

| Geanina_Lupoaie_1999 a răspuns (pentru Maiaqwas):

Depinde de sistemul imunitar al persoanei cu care te saruti. Eu m-am sarutat cu iubitul meu de mai multe ori cand aveam herpes si nu a luat.