| Anonim1234567891012131415 a întrebat:

Buna, mi-a intarziat menstruatia aproape 3 sapt. Mentionez ca am 20 de ani si prima menstruatie am avut-o la 12 ani. Menstruatia mea e regulata. O data la 2-3 luni imi mai intarzia o sapt. Dar niciodata asa de mult. Am facut 2 teste de sarcina in zile diferite si ambele sunt negative. Ce as putea sa fac? Oare de la ce sa fie aceasta intarziere? Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| AiEnmaa a răspuns:

Ai avut contacte sexuale neprotejate in ultimele 2 luni?

| Jorgibusn029 a răspuns:

Clar esti insarcinata

| Anonim1234567891012131415 explică (pentru AiEnmaa):

Da, dar mentionez ca niciodata nu s-a terminat inauntru. A scos o inainte cu cateva minute bune. Si doar in zile diferita am facut.

| Anonim1234567891012131415 explică (pentru Jorgibusn029):

De ce spui asta?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu stie nimeni in afara de medic, mergi la medic sa te consulte, degeaba astepti diagnostice pe TPU, ginecologul tau stie, el pune diagnostic după ce te vede te consultă, nici el nu te poate consulta prin telefon.

| AiEnmaa a răspuns (pentru Anonim1234567891012131415):

Deoarece chiar daca nu a terminat inauntru, tot exista sanse ca o cantitate de spermatozoizi sa fi ramas pe uretra datorita unei ejaculari anterioare. Daca au trecut cel putin 2 saptamani de intarziere a menstruatiei, un test bun de sarcina iti poate arata destul de concludent daca esti gravida sau nu. Dar ca recomandare, cel mai bine te programezi la un ginecolog pentru linistea ta sufleteasca. Iti inteleg perfect teama, si eu am fost exact la fel inainte sa merg la primul consult. Daca apuci sa mergi, cred ca merita sa discuti cu medicul o alta metoda de contraceptie, ca sa nu mai stai cu grija (implant, pastila, sterilet, etc.). Succes!