| pinteapetru001 a întrebat:

Mi-a prescris medicul niste medicamente pentru raceala gratuite, pot sa le iau de la orice farmarcie. Cum am ajuns acasa am vazut ca am decasept acasa (ceea ce mi-a prescris). Oare se intampla ceva daca nu cumpar medicamentele? Are sa afle de undeva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Casa de asigurari deconteaza doar medicamentele deja luate de la farmacie. Daca nu le ei, n-au ce deconta.
Retetele ne-luate de la farmacie nu le intereseaza pe nimeni, mai ales ca medicamentul este unul ieftin...

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Da,orice farmacie care are contract cu casa de asigurari, nu se intampla absolut nimic, scutesti statul, dar eu spun sa le iei

| pinteapetru001 explică (pentru RAY):

Am exact acele medicamente acasa si nu mai vreau sa fac un drum pana la farmacie

| pinteapetru001 explică (pentru pinteapetru001):

Sigur ca nu se intampla nimic?

| RAY a răspuns (pentru pinteapetru001):

Atunci stai acasa man, nu are cine sa afle de asa ceva