| utilizatortpu444 a întrebat:

Bună, mi am făcut cu un kit un pierce în buric și totul e ok, nu s-a infectat, îl curăț, am luat tot ce trebuie să îl spăl, etc însă problema este ca eu cred ca am luat prea putina piele. se vede destul de normal piercing ul, însă când ating partea dintre cele 2 biluțe (unde e bara aceea), se simte partea dinăuntru. e normal? ar trebui să mi fac griji? nu am avut complicații cu el și e făcut de vreo câteva zile

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| StudentLaMedicina a răspuns:

"Bara" aia cum îi spui tu e probabil prea scurtă. Asta e o problemă comună cu piercingurile. Mergi să îți schimbe piercingul cu unul mai lung. Curăță cu apă cu sare mai degrabă decât cu alte produse care pot irita pielea.

| utilizatortpu444 explică (pentru StudentLaMedicina):

Eu la alte fete am văzut ca piercing ul e băgat mai în buric, așa pare, la mine se vede puțin jos ieșită și partea dintre biluțe. și plus cred ca s ar simții la fel cu alt piercing înăuntru când pun mâna

| StudentLaMedicina a răspuns (pentru utilizatortpu444):

Da, dar în perioada de vindecare trebuie să fie mai lung.