Scoate pierce-ul din limba ca ti-a produs ceva infectie masiva, daca nu se dezumfla.
Daca deja a atins ce nu trebuie si a infectat, scoate-l si nu-l mai pune in veci in limba, ca iti nenorocesti sanatatea, mai ales ca s-au inflamat glanglionii de la gat, iar infectia poate urca la creier.
Pune-ti pierce in urechi, spranceana, buric dar lasa limba si sfarcul sanului neatinse, ca sunt cele mai periculoase organe care pot da infectii grave care pot duce la septicemii.
și dacă e infectat, nu i nici o problema dacă îl scot?
Il scoti ca sa se vindece rana si sa elimini infectia.
Evident nu-l mai pui niciodata la loc, fiindca vei patii la fel.
L-am scos și mi au dispărut instant durerea de limba, multumesc pentru sfat
Cel mai probabil a fost facut incorect pe un nerv...sau ganglion.
Nu mai pune ciiodata in limba, este mult prea importanta limba sa o tii sanatosa, decat sa ajungi sa faci septicemie si sa ti-o taie, dela o prostie.
Asa va bagati microbi in organism si apoi nu stiti de ce aveti probleme cu sanatatea. Trebuie scos, asa cum ti-a scris si Violleta. Dar sunteti in trend, ce mai conteaza ca nu apuci sa traiesti prea mult.
Pierce-ul dacă era bine făcut nu era nici o problema, și nu am spus ca nu stiu care e problema, eu l-am scos dinainte sa intreb aici, pe TPU.
„Trebuie neaparat dar pierceul jos? Intreb aici pentru ca nu prea stiu"
Tu ai scris asta. Deci nu l-ai dat jos inainte sa intrebi.
Cum adica daca era bine facut?
Nu este bine sa iti bagi porcaria aia in gura.
Imi mentin raspunsul anterior, va stricati singuri sanatatea.
Nu esti singura care s-a vaitat pe aici de aceeasi problema.
Dacă am intrebat asta nu înseamnă ca stiti dvs dacă l-am dat jos sau nu, a fost doar o intrebare sa ma documentez mai bine, cu respect va spun, nu este sănătatea dvs și nici treaba dvs dacă ma vait eu sau nu!