anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună,mi-am luat azi lecitină de la Doppel Herz, a încercat cineva, dacă da în cât timp și-a făcut efectul?
Am auzit că are și părți negative precum că ar distruge neuronii e adevărat? Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| DanRaul77 a răspuns:

Distruge pe drac. ea linistit nu te mai lua dupa toti prostii. si eu am luat ca d eram in scoala ui cu nu mi o distrus nimic.happy

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nici nu distruge, nici nu ajuta. Pe vremuri, cand am dat examen la facultate, am luat si eu. N-am vazut nimic deosebit. Mai bine bea apa sfintita. Macar iti stampara setea.

| Caro34 a răspuns:

Bună, Diuța! Ce gramaj are lecitina luată? Ai uitat să ne spui ca să-ți spunem despre efecte. Dacă ai probleme cu tiroida nu prea ar fi indicat să o iei, apoi lecitina ar trebui să o iei pe la ora 8 dimineața înainte de a merge la școală. Este super pentru orice eforturi intelectuale și ajută și la slăbit, deci vei fi o vedetă! Numai bine!

| DianaDyi20 a răspuns (pentru Caro34):

Are 1200 mg, nu mă știu cu probleme de tiroidă, eu și așa sunt slăbuță dacă le i_au și mai și slăbesc e clar, mulțumesc de răspuns o seară frumoasă

| DianaDyi20 a răspuns (pentru Salontanul):

Depinde de organismul fiecăruia
O să încerc și cu apă sfințită poate îmi Vine mintea la cap lol

| Caro34 a răspuns (pentru DianaDyi20):

Poți să-mi zici, dacă te rog frumos, și vârsta?

Dacă m_ai rugat frumos îți spun
Am 19 YEARS

| Caro34 a răspuns (pentru DianaDyi20):

Pt vârsta ta, 1000 mg ar fi fost suficient! 1200 mg poți lua una la 2 zile fiindcă te va agita mult prea mult. De obicei se dă la sportivi, olimpiade unde se testează concentrarea etc! Nu te gândi că vei slăbi teribil, ci te va întări! Efectul îl vei simți destul de repede! Numai bine!

Mulțumesc mult pentru sfat, o să țin cont de asta și o să i_au una la 2 zile, multă sănătate!