Iti dau un sfat pe care de obicei nu il dau, pentru ca las cei care isi fac piercinguri sa sufere
du-te si cumpara un piercing mai mare dar mai ales DIN ARGINT, NU din altceva, oxidul de argint e un dezinfectant natural si deci v-a reduce chiar DRASTIC probabilitatea de infectie
daca e deja din argint, si/sau nu ai bani sa cumperi unul mai maricel, atunci pune comprese reci pana se reduce umflatura si poti sa pui piercingul la loc (daca sta fara, s-ar putea sa se micsoreze gaura si sa iti fie mult mai greu sa il pui din nou)
Multumesc mult. Dar exista riscul ca zona daca nu este vindecata, deja sa se astupe gaura si nu cred ca e ok sa fortez sa deschid eu rana din nou. O sa merg la un salon sa vad ce se poate face...
Succes
Am reusit, mi am cumparat unul din argint si am fortat sa l bag in gaura si a intrat. Totul este bine acum, multumesc mult!
Cu placere!
Si dupa ce se vindeca, imi pot da din nou alta gaura, e mai ok asa?
Eu nu cred ca e mai ok, daca dai gaura din nou o sa fie mult mai greu de dat (tesut cicatrizat care nu mai e omogen, ci mult mai dens) si o sa doara mai rau, si se poate infecta mai rau