Iti dau un sfat pe care de obicei nu il dau, pentru ca las cei care isi fac piercinguri sa sufere
du-te si cumpara un piercing mai mare dar mai ales DIN ARGINT, NU din altceva, oxidul de argint e un dezinfectant natural si deci v-a reduce chiar DRASTIC probabilitatea de infectie
daca e deja din argint, si/sau nu ai bani sa cumperi unul mai maricel, atunci pune comprese reci pana se reduce umflatura si poti sa pui piercingul la loc (daca sta fara, s-ar putea sa se micsoreze gaura si sa iti fie mult mai greu sa il pui din nou)
Si dupa ce se vindeca, imi pot da din nou alta gaura, e mai ok asa?
Multumesc mult. Dar exista riscul ca zona daca nu este vindecata, deja sa se astupe gaura si nu cred ca e ok sa fortez sa deschid eu rana din nou. O sa merg la un salon sa vad ce se poate face...
Eu nu cred ca e mai ok, daca dai gaura din nou o sa fie mult mai greu de dat (tesut cicatrizat care nu mai e omogen, ci mult mai dens) si o sa doara mai rau, si se poate infecta mai rau
Am reusit, mi am cumparat unul din argint si am fortat sa l bag in gaura si a intrat. Totul este bine acum, multumesc mult!