| madamadalinuta a întrebat:

Buna
Mi-am scrantit piciorul ffff tare si ma doare de morrr
ce sa fac?
ce imi recomandati?
cu ceva creme sa ma dau?
gheata am pus si nu trece
doctorul a zis ca nu am voie sa calc pe el =[[[[[[[[[[
nu mai rezist

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MarySille a răspuns:

Pai cea mai buna metoda maseaza-te cu crema de galbenele sau crema de corp, si cea mai buna metoda pune pe cineva sa iti miste piciorul dintr-o parte si in alta sau pune-l sa iti traga de picior.asa i-am facut nepotelei mele si acum merge foarte bine si numai o doare nimic!

7 răspunsuri:
| Enzo2011 a răspuns:

Pai ar fi trebuit sa-ti spuna doctorul ce sa iei si spun ca cel mai bine ai fedea un alt medic deoarece se poate agrava dar ca sa nu mai simti durerea as spuna ca ar trebui sa iei ceva calmante

| Tacii a răspuns:

Il poti masa cu putina crema, apoi poti sa il ti drept fara sa-l misti.

| Gabytzu97 a răspuns:

Date cu crema rosie si sper ca o sa-ti mai treaca din durere.
O sa simtii ca o sa ti se incalzeasca piciorul, dar asta e un lucru bun, iti mai i-a din durere.
Sper sa te faci bine.
Incearca sa te dai cu crema rosie nu verde, crema rosie e buna pentru dureri, cea verde pentru infectii.

| BRG a răspuns:

Păi poate trebuie pus în ghips, fă o radiografie ca să vezi dacă chiar e scrîntit sau rupt, dar cum s a întîmplat, ai călcat strîmb, ai alunecat? Multă sănătate, și ar fi bine să te vadă un doctor.Ai grijă de tine. Cristi.

| JustForU a răspuns:

Eu,cand mi-am scrantit piciorul m-am dat cu "Diclofenac" si am purtat glezniera.Glezniera e foarte comoda daca vrei sa o porti.Se gaseste la farmacie...

| 4343gddhkied a răspuns:

Pff straight face Si mie mi se intampla la fel acuma, raspunsul castigator a ajutat la ceva? Chiar nu stiu ce sa fac sad!

| Martin_Paul-Adrian_1985 a răspuns (pentru MarySille):

Mersi de ajutor.Acuma nu ma mai doare piciorul big grin