Nu ajuta la nimic, parerea mea, si eu am aceeasi problema, si folosesc...Tar... este ca si apa de colonie dupa barberit, care se aplica pe fata, fate zi de zii cu el si nu o sa mai ai treaba, dar mai întâi iti recomand sa consulti medicul sa nu ai vreo alergie, daca te faci cu ce am zis eu ma refer sa nu faci vreo reactie alergica sper ca ti-am fost de ajutor
Ai grija ca zineryt USUCA INFERNAL pielea, am patit-o. Am acnee de cam 4 ani si acum am reusit sa scap numai cu ajutorul dermatologului, iti zic toate cremele si medicamentele pe care mi le-a dat si cum m-a ajutat fiecare.
Prima data zineryt, am renuntat, da, face cosurile sa dispara daca il folosesti cateva luni bune seara inainte de culcare dar usuca prea rau fata, deci fara o crema hidratanta suplimentara nu ai cum.
A doua oara, Duac, la fel, usuca fata foarte foarte rau dar este eficient cu cosurile folosit pe termen lung de tip tratament local.
Apoi, mi-a dat pastile Doxiciclina 100 mg cateva luni, pentru eliminarea sebumului excesiv, dar trebuie sa consulti medicul dermatolog ca sa constate daca ai nevoie de asa ceva pentru ca tenurile fiecarui om in pare difera mult.
Asa, apoi mi-a dat gel Exfoliac NC gel de la Noreva pe care il RECOMAND SUPER MULT pentru ca iti rade efectiv toate cosurile de pe fata si NU O USUCA. Mai tarziu mi-a dat un alt gel, Epiduo, care usuca fata din cauza continutului de peroxid de benzoil, dar iti trebuie doar o crema hidratanta, recomand Cetaphil pentru ca are si protectie solara mare, se numeste Cetaphil dermacontrol cu SPF 30.Este doar pentru ten acneic, la fel ca toate cremele pe care ti le-am zis. Iti recomand exfoliacul ca tratament local.
Ar trebui sa mergi la dermatolog ca sa vezi daca nu cumva cosurile tale sunt de natura hormonala deoarece eu am facut foarte foarte multe analize in perioade diferite, am fost si la endocrinolog, pana mi-au gasit testosteronul prea mare, si sunt fata deci nu e ok ), cu medicamente s-a rezolvat, hormonii presupun ca sunt ok acum la mine.
Deci fugi la dermatolog pentru ca doar asa scapi, eu fac acum sedinte de laser pentru semne si aproape scap, multa bafta si tie, daca mai ai vreo intrebare sunt aici
Cu acneea e lupta grea, unii oameni abia o tin in frau de ani de zile. Si la un tratament indiferent cat de eficient este nu o sa vezi rezultate in 2 zile, poate dura si 6 saptamani pana sa vezi o ameliorare. Fa-ti o rutina : curatare dimineata si seara, Skinoren sau Biotrade acne out de 2 ori pe zi, o crema hidratanta potrivita tipului tau de ten si bine formulata + protectie solara pe timpul zilei.
PS: mentionez cele 2 produse [ skinoren si acne out ] pentru ca le-am folosit si am vazut rezultate.
Bună!
S-ar putea să funcţioneze şi să îţi treacă.
Însă eu îţi recomand remediile naturale unezeste-ţi faţa cu apă şi aplică bicarbonat apoi masează şi clăteşte, poţi folosi şi castravete, taie câteva felii şi aplică acolo unde ai coşuri, poţi folosi şi usturoi, curăţă un căţel de usturoi si masează cu el după ce l-ai tăiat desigur zona afectata cu acnee, vei avea o senzaţie de usturime şi puţină roşeaţă dar va dispărea după câteva minute, şi făcând asta repetitiv, coşurile se vor usca, poţi folosi şi ceaiul de gălbenele, tamponeaza cu un disc demachiant inmuiat in ceai zona si poti folosi si cartof dat prin razatoare si aplica pe fata aceasta trage roseata cosurilor.
Stiu ca aceste remedii suna destul de ciudat dar la mine a functionat
Sanatate
Carmen133 întreabă: