Nu, nu e mult, in doze d-astea se iau antiviralele pentru ca tu ai un virus in corp in momentul actual - HPV.
Vezi ca dau reactii adverse in primele zile: greata, durere de cap, ameteala, diaree.
Poate tu nu o sa ai niciunul.
Iei cate 2 la 8 ore.
Sa bei 1.5- 2 l de apa pe zi cat iei tratamentul [ bei si tu un pahar mare dimi si restul pe timpul zilei, mai o apa minerala si reusesti 2 l ].
Deci medicul ți-a recomandat o anumită doză. Si tu intrebi cizmarii (ce se dau doctori) dacă e normal?
Nu, nu e normal. Ce faci tu.
HPV este o infectie cu transmitere sexuala foarte grava, de care nu te vindeci niciodata, fiindca este un virus latent care se reactiveaza de fiecare data cand corpul tau are imunitate scazuta.
Cu medicatia primita ti se pot ameliora simptomele dar nu vei fi niciodata vindecata.
Poate nu stii dar virusul HPV are peste 200 de tulpini din care 6 sunt cancerigene, provocand acnecrul de col uterin, cancerul ovarian, cancerul in gat samd.
Nu mai accepta sex fara prezervativ ca risti sa iei si alte boli grave: HIV (SIDA) sau alti virusi care pot declansa boli mortale precum; Hepatita B si C, sifilis, clamidia samd.
Ca sa intelegi de ce ti s-a dat acel tratament atat de multe zile, a trebuit sa-ti explic cat de grava este infectia cu HPV, de aceea ti-am explicat atat de mult.
Nu avea sens sa mai repet ceea ce userul premiat iti raspunsese deja.
Deci tu de ce te-ai ofuscat, ca ti-am dat informatie extra despre infectia care o ai, sau acum ai aflat ca sexul neprotejat vine la pachet cu boli care iti pot nenorocii sanatatea?
Multumesc aveti dreptate doar ca mi s-a parut ciudat si credeam ca n am inteles eu
De ce te ataci asa? Da stiu care sunt riscurile
Doar ca am vazut ca raspunzi la multe persoane intr-un mod arogant, nu neaparat mie, atat
Te inteleg, esti suparata ca esti infectata iar acum te razbuni pe toti care iti dau informatie despre boala pe care tocmai ai contactat-o prin indolenta ta.
Imi pare rau ca nu intelegi ce-ti spun, dar te asigur ca nu-i nici un atac, era doar o explicatie...
Nu am de ce sa ma razbun pe nimeni pentru ca sunt constienta ca e doar vina mea. Eu am nevoie doar de incurajari nu sa aud ca cineva se ia de greseala mea pentru ca nu isi mai are rostul, fapta e deja facuta mai ramane doar sa ma tratez ca despre asta era vorba.Mie nu mi plac raspunsurile tale in general chiar si raspunsurile pe care le dai altor persoane, mi se par arogante doar atat
Faptul ca raspunsurile mele sunt directe nu inseamna ca sunt arogante, dimpotriva sunt realiste si au menirea sa clarifice si sa ajute persoana care a postat intrebarea.
Faptul ca tu, din milioanele de useri care ma cauta si-mi apreciaza raspunsurile, imi spui ca-s arogante raspunsurile mele, denota ca nu vrei sa accepti realitatea si te razbuni pe cei care iti spun adevarul in fata.
Mi a zis multa lume realitatea in fata si nu am comentat eu zic strict de tine
Nu mi se pare ca ajuti, daca ajuta-i dadeai un sfat, tu doar comentezi fara rost deoarece fapta e deja facuta, zici ca tu nu ai gresit niciodata cu nimic
Si ma uitam si la intrebarile altor persoane despre orice si cand le raspundeai tu asta observam
Asadar, nu-ti pasa daca raspunsul meu a fost mai bun si mai clarificator decat a celorlati, tu ma judeci dupa cum te taie capul, fiindca nu ma placi ca persoana.
Ma rog, asta denota imaturitate si superficialitate, ca nu judeci oamenii dupa niste comentarii date altora.