anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,mie incomod sa vorbesc pe asa teme dar totusi,mi-a iesit niste dungi violete rosii pe fundulet,parca ar fi ceva sub piele,si mi-e teama putin sa nu am ceva serios,imi este cam incomod sa ma adresez cu asa teme mamei sau unui doctor,oare ce poate fi?,si citeodata am impresia ca se ridica din ce in sus si in sus, va rog spuneti-mi daca stiti ce poate fi sau daca ati avut asa ceva, Funda*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| bluestrawberries a răspuns:

Cred ca ai vergeturi. E bine ca sunt la inceput cand pot fi tratate. Ai nevoie de mult masaj! Dimineata iti faci masaj cu crema anti-vergeturi (iti recomand Revitol) si cu gel de aloe vera. Poti sa faci la fel si seara sau poti sa folosesti vitamina A, vitamina E, ulei de migdale dulci si un ulei esential care iti place tie. Sper ca te-am ajutat.
P.S: masajul trebuie sa dureze cam 5 minute pe fiecare zona cu vergeturi. Bafta!happy

3 răspunsuri:
| FineBroAndy a răspuns:

Probabil e de la îmbrăcăminte.

| skjs1298 a răspuns (pentru bluestrawberries):

Multumesc,sper sa ma ajute, ca vreau si eu sa plec la o plaja dar nu prea pot din cauza astabig grin

mira
| mira a răspuns:

Mergi la medicul de familie care iti va da o trimitere la dermatologie.Nu neglija.Mamei trebuie sa-i spui.Nu-i nicio rusine.