| Florin_Mihai_1996_nqE9 a întrebat:

Nu am nicio problema, mi-a spus medicul, însă eu, mănânc multe dulciuri SI NU MA INGRAS! Imi poate spune și mie cineva daca știe de ce?! Efectiv mănânc dulce de când mă știu, dar nu mă ingras deloc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Kerre a răspuns:

Singurul lucru care influentiaza slabirea/mentinera sau ingrasarea este numarul de calorii consumate. Daca nu esti intr-un surplus caloric adica sa mananci mai mult decat consuma corpul tau atunci nu te vei ingrasa, asa este si la slabit trebuie sa mananci mai putin decat consuma corpul tau.

5 răspunsuri:
| Itanul a răspuns:

Pentru ca nu ai nici o problema happy Organismul tau e sanatos. Deocamdata. Nu exagera, ca sa nu-l dai peste cap.

| George1337 a răspuns:

Ai un metabolism bun.

| Florin_Mihai_1996_nqE9 explică:

As vrea așa mai știți că eu oricât de mult mănânc, nu mă ingras

| Kerre a răspuns (pentru Florin_Mihai_1996_nqE9):

Nu exista oricat de mult, tie poate ti se pare mult dar in real mananci cat sa intri intr-un dificit caloric sau poate mentinere.

| Florin_Mihai_1996_nqE9 explică (pentru Kerre):

Sa știi că ai dreptate!? Ms pentru răspuns. Ți as da și ție coroană daca as putea?