| RaMoNa_6241 a întrebat:

.nu stiu cu ce sampon sa ma mai spal k imi cade parul cateodata fac si matreata... dati-mi niste ideei. ce pot folosi in cazul asta.
am auzit ca la farmacie se gasesc dar la un pret convenabil as vrea.:X multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DieBitch a răspuns:

Pentru matreata timp de 2, 3 zile chiar mai mult daca vrei, sa te speli cu otet diluat in apa(sunt sigura ca trece). Daca chiar nu doresti, folosesti Sampon de urzica iti va trece garantat! Bafta, sa auzim numai de bine!

5 răspunsuri:
| BiscuuiiTe a răspuns:

Parul iti cade datorita gelului/fixativului/spumei folosite si pentru a nu mai avea matreata trebuie ori sa te speli cu otet diluat in apa ori sa te clatesti de mai multe ori si cu atentie FUNDA daca te-am ajuta

| RaMoNa_6241 explică (pentru DieBitch):

Am incercat si cu otet da cu sampon de urzica nu...imi e frica sa nu se agraveze situatia.

| RaMoNa_6241 explică:

Nu folosesc nici gel nici fixativ decat at cand trebuie si nici spuma decat at cand e nev

| DieBitch a răspuns (pentru RaMoNa_6241):

Nu se agaraveaza, e foarte bun pentru scalp si par. tongue

| Alleexxandra a răspuns:

Incearca Revalid...e in jur de 40 de RON..eu doar cu asta ma spal...si nu prea imi cade + ca face parul sa para mai lucios happy