Draga mea, inteleg situatia in care esti, pentru ca si eu am fost intr-un fel, in aceeasi situatie. Te simti singura si trista, probabil pentru ca nu-ti mai simti prietena aproape tie. Dupa parerea mea, incearca sa iti faci prieteni noi, sa iesi pe afara cat mai mult cand simti nevoia, dar sa nu iti neglijezi scoala, iar daca aceste lucruri nu te ajuta, incearca sa mergi la un psiholog, sau sa vorbesti cu o persoana de incredere din familie. Mult succes si sper ca te-am ajutat! Fundita? :*
Mergi la un psiholog si discuta aceste probleme, poate te poate ajuta, aici in afara de niste incurajari nu vei primii, cel mai bine la un profesionist care va stii sa te lamureasca si sa te repuna pe linia de plutire
Draga mea, te simti deprimata? iti pierzi cumpatul cu privire la lucruri neinsemnate? te simti rau mai des? Toate aceste sunt semnale de pericol.Incetineste ritmul si analizeaaza-ti cu grija viata! Ai viata inainte! este viata ta si nimeni nu va putea lupta pentru tine.Desi ceilalti din jur pot si vor sa te ajute, initiativa trebuie sa vina de la tine.Gandeste-te la punctele tari si la puncteleslabe pe care le ai! Incearca sa fii sincera pentru ca ai nevoie de o imagine clara asupra lor! Incearca sa-ti pastrezi sanatate fizica pentru ca iti creste rezistenta la stres.Mesele regulate si somnul suficent te ajuta sa-ti pastrezi o forma fizica buna si te eliberaza de stres! Gandeste optimist, incepe chiar acum.Crede in tine!
Nu stiu daca ma crezi dar raspunsul tau chiar ma facu sa zambesc . Mersi :*!
Ma bucur si-mi doresc ca acest mesaj al meu sa-ti aduca din nou zambetul pe buze si dragostea in suflet!
Tine minte:cand te simti excelent, arati superb!
In cele din urma-nu uita sa zambesti!
De ce permiti cuiva sa iti fure fericirea? Viata este un dar divin si nimeni nu are dreptul sa o ia.Trebuie sa stii ca fericirea ta nu depinde de o singura persoana. Daca ea nu te pretuieste inseamna ca nu te merita.Incearca sa iti faci o alta prietena care sa fie sincera cu tine. Bucura-te de cei dragi din familia ta, ei nu te vor dezamagi niciodata.Nimeni nu te poate iubi asa cum o fac ei.
Buna,
Te ingrijoreaza ceva sau crezi ca esti in pericol?
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
dobrin1019 întreabă: