| Adrianaa21 a întrebat:

Numele meu este Adriana. Si de aproximativ o luna ma confrunt cu o durere la sanul stang, inainte si dupa perioada menstruatiei. Ar putea fi vorba de un nodul? A mai trecut cineva prin aceasta situatie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| AdrianFlorentinAdi98 a răspuns:

Trebuie să mergi la un medic. Doar el îți poate spune dacă ai ceva sau nu.

| Adrianaa21 explică (pentru AdrianFlorentinAdi98):

Multumesc pentru sfat. Doar voiam sa stiu daca a mai trecut cineva prin aceasta situatie

| Trafia a răspuns:

Si eu patesc la fel inainte de perioada menstruatiei. Ma refder ca doar inainte " sa imi vina " ma doare ambii sani si se intaresc. A fost o daca cand am intrat in panica ca era o parte atat de tare incat chiar era un nodul dar nu era vorba de cancer. Bine inteles ca asta mi-a zis-o un medic. Ideea e ca inainte sau dupa menstruatie poti avea dureri de san, la ambii sau doar la unul. Mie de ex nu mi se intampla la fiecare menstruatie. Pentru siguranta ta bine inteles ca e bine sa mergi si la medic.
Dupa ce imi trecea perioada nu mai ma durea si disparea si galma aceea, asa m-am linistit ca in caz de ceva grav galma ramane dar tot am fost la medic sa ma asigur.
Inca ceva, nu mi s-a intamplat asta de la inceput. Durerile de san si galmele si tot au aparut dupa ani dupa ce mi-a venit prima oara. E foarte ciudat, nu am expliclatii clare pentru asta dar daca te intereseaza o situatie uite aici una de a mea.
Ai grija :*

| Adrianaa21 explică (pentru Trafia):

Multumesc apreciez?