Pai poti ramane insarcinata (daca ai avut contact sexual neprotejat). Poti ramane cu infertilitate definitiva (sa nu poti avea copii). Poti face chisturi de ovar. Poti face mai tarziu (in urmatorii 10-15 ani) cancer de an, de endometru sau de ovar. Poti face hiperplazii de endometru manifestate prin sangerari abundente care pot duce pana la deces sau histerectomie de urgenta (operatie de scoatere a uterului).
Http://www.sfaturiortodoxe.ro/avortul/anticonceptionale-avort-8.htm
Vezi ce scrie aici despre anticonceptionale si sterilet, poate vei ajunge sa folosesti numai prezervativ.
Plus ca pirulele alea pe care le iei contin hormoni si iti modifica metabolismul... ar fi bine sa te gandesti la asta. :-?
Buna deea 161,
Scuza-ma ca voi fi dur, tu nu te gandesti la urmarile, uneori ireparabile, ale faptelor tale? Ce naiba ti-a trebuit ca, pentru o simpla cearta, sa te apuci sa inghiti pastile? De regula asemenea situatii apar, vrand-nevrand, chiar intre cei mai cei indragostiti, daca a fost prima, sigur nu o sa fie ultima. Ce o sa faci la urmatoarea cearta, te apuci din nou de pastile! Baga-ti mintile in cap si gandeste putin, nu-i asa greu. Sanatate si numai bine!
Buna seara. am o intrebare. prietena mea a luat pastila de vineri in loc sa o ia pe cea de joi si vineri cand si-a dat seama a luat-o pe cea de joi. a continuat cu ciclul normal de administrarea.intre timp am intretinut relatii sexuale.este vreun fel de problema? si daca da, ce solutii ar fi? mentionez ca anticonceptionalele sunt yazmin.