Esti in aceeasi situatie ca si mine . Teoretic ar trebui sa slabesti in jur de 7 kg pentru a arata bine. Cel mai bine ar fi sa ai un regim echilibrat : Dimineata- un bol de lapte cu cereale (fulgi de ovaz), la pranz un sandwich cu branzica slaba sau o salata maree sau piept de pui sau o supa, iar seara un iaurtel cu 1, 5 % grasime. Daca ai intrebari, te rog frumos sa mi-o adresezi.
E un fleac Madalina. Faci jogging si gata. Un prieten de-al meu mai mic are 11 ani si are 60 kg. Nu-ti face griji la varsta ta e ok. Fratele meu mai mare are 17 ani si are aproape 80 de kg.
La inaltimea ta ar trebui sa ai 50 kg, insa nu este asa mare lucru, nu incerca sa te infometezi este o mare mare prostie, seara dupa ora 18 mananca fructe, iaurt ceva usor nu grasimi, dulciuri etc
Crede.ma... sportul ajuta cel mai mult, dar cum a spus si fata de mai inainte. daca ai o alimentatie echilibrata e perfect! Fara dulciuri zilnic sau mancare seara si faci minuni. Eu una am tot 1, 60 si 47 de kg... am slabit de la 49 fara sa vreau si fara sa-mi dau seama intr.un timp foarte scurt. Analizand situatia mi-am dat seama ca de fapt eliminasem dulciurile si mancatul seara in acea perioada. Succes. cu asta si nu te simti complexata din cauza cum arati. bucura-te ca vrei sa schimbi asta, mai ramane sa ai ambitia necesara. :*
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: