anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna numele meu Mihai, Cand eram mic ma jucam cu papusile si toti imi ziceau fetita. eu sunt sensibil imi place muzica... nu sunt genul de baiat uite ce fund are aia e buna. la o fata imi place caracteru cat de mult timp am petrecut cu ea si cat de bine ma simt alaturi de ea.eu imi doresc sa am o familie. dar toti Imi zic : Gay nu mai suport! crying dau funda va rog raspunsul corect inseamna foarte mult pentru mine! (am 14 ani )P.s Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Cu atat mai bine nu ai de ce sa dai satisfactie celor care iti vorbesc cu rautate, ignora-i si asa vor intelege ca "latra" degeaba.
O zi bunahappy

3 răspunsuri:
| sadsoul13 a răspuns:

Uite fra' eu am aproape 16 ani. Si eu am trecut prin terapia asta a colegilor. Lor le era ciuda ca invatam bine la scoala si ziceau ca-s fatalau ca stau cu fetele si ca cu ei nu prea stau, la fel faza cu uite ce t**te sau c*r are... Mie nu imi pasa de asa ceva. Eu doream sa fiu cat mai scoiabil cu fetele. Si asa s-a si intamplat. Nu i-am bagat in seama de loc, mi-am vazut de treaba, iar acum in liceu culeg roadele. Am stat cu fetele din a 5-a pana in a 8-a si le cam stiu temperamentul si sentimentele. Acu sunt in a 9-a si sunt in clasa cu 23 de fete. suntem 7 baieti iar ceilalti 6 se ''plang '' la mine.: Cum fac sa fiu cu aia? Le-am zis ca sa stea cat mai mult timp langa fete si sa nu mai stea numa intre baieti ca altfel o sa fie discutii gen : gayule!

Asa ca Mihai, trebuie sa nu mai pui la suflet tot ce-ti zic colegii tai. Fii tu. Fara frica. Iti sugerez sa le arati contrariul la faza cu gay. du-te la o fata petrece cat mai mult timp cu ea, in fata lor si o sa-si schimbe parerea.

Bafta. Funda?

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Tu ai inclinatii pentru barbati? nu putem fi dragi tuturor, asa ca, incearca sa ignori aceste rautati si demonstreaza prin atitudinea si caracterul tau ca esti un om sensibil si cu multe calitati.
Lumea este rea si ne ataca precum fiarele din padure, nu trebuie sa punem la inima pentru ca rautatile lor, ne vor baga in mormant.
Vorbeste cu mama/tata ori un prieten/a sa te poti descatusa.
Important ar fi sa stim ceea ce simti tu, si daca inclintiile tale au ramas cele de mic copil cand adorai papusile
O zi frumoasa sa aihappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru caramela):

Nu am inclinatii pentru barbati!