| سشغع_ظشیشب_1994 a întrebat:

Buna, o întrebare. Tin dieta dar slăbesc la burta si la solduri, la picioare foarte greu, de ce? Am 1.60 Si 53 kg. Site cineva de ce? Am un mijlocel subțire dar picioarele un pic mai plinute, nu tare.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Elena9328 a răspuns:

Nu mai manca după 18.
Trei mese pe zi, un fruct între mese. Doar unul.

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

E ceva normal, prima oara se arde grasimea abdominala, la picioare avem jumatate din masa musculara a corpului, poti avea muschi sau retentie de apa, solutia nu manca asa mult sarat

| Elena9328 a răspuns:

Bei apa multa?!

| سشغع_ظشیشب_1994 explică (pentru Elena9328):

Beau foarte multa apa.

Dacă fac sport o sa pot slabi la picioare? As dori o greutate de 46-47 kg

| Elena9328 a răspuns (pentru سشغع_ظشیشب_1994):

Nu mai bea atât de multa.
Aportul pe zi de apă e 1, 5-2 litri.
A, da. Sa nu uitam de sare.
Nu consuma sare în exces.

Cam asa beau pe zi. vreo idee cum sa slăbesc mai repede? Adică sa am in jur de 46-47 kg?

OK mulțumesc?

| Elena9328 a răspuns (pentru سشغع_ظشیشب_1994):

Nu mai manca după 18.
Trei mese pe zi, un fruct între mese. Doar unul.

| Anon31241212 a răspuns:

Asa este constitutia corpului tau. Bagajul genetic. Spre exemplu o fata cu sani mici, programata sa fie asa genetic oricat ar manca nu o sa aiba sanii enormi. Sau o fata cu sanii foarte mari oricat ar incerca sa slabeasca tot va avea sanii mari. Eu zic ca esti ok asa cum esti. happy

| PanaitAnaSofia a răspuns:

Eu am 1.55 si 36 kg.

| annempp a răspuns:

Ai o greutate normala. Și o sa slăbești și la burta, așteaptă și ai sa vezi