| Alli23 a întrebat:

BUna. O prietena de a mea mi-a povestit ca a avut un incident. era cu prietenul sau si acesta a dezvirginat-o cu degetul. si el nu era spalat pe maini. se poate sa ii fi intrat bacterii in vagin, si sa se infecteze?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Denii2014 a răspuns:

Nu are cum sa o dezvirgineze cu degetul, eventual sa i se rupa usor himenul si sa ii fi curs putin sange.Ca sa te dezvirginez e nevoie sa iti rupi himenul cu penisul respectivulul barbat.Iar despre faza cu cu infectia...Ma gandesc ca nu era negru pe maini, era doar cu putin praf, caz in care nu se poate crea nici o infectie... eventual sa o usture putin dar ii va trece. FUNDA?

4 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns (pentru Denii2014):

Daca nu stii ce muma ma-tii comentezi?
@Alli23: Posibil, desigur, insa putin probabil. Sa aiba grija cu igiena in general si mai ales cind e vorba de sex.

| KodrutZ a răspuns (pentru KodrutZ):

P.S. Ma refeream la igiena intima, desigur. Nu ne intereseaza in discutia de fata daca are paduchi in cap sau nu.winking

| ionel215 a răspuns:

Nu cred

| Mirkutza99 a răspuns:

Fato stim ca e vorba de tine pentru ca vedem si restul intrebarilor puse de tine. Nu ne crede prosti si macar recunoaste ca nu e nicio rusine!