Persoanele cu schizofrenie văd o realitate "altfel", distorsionată. Li se alterează percepția asupra mediului înconjurător. Gândurile astea multe şi nedorite sunt specifice tulburării obsesiv compulsive/OCD.
Având în vedere perioada prin care treci, eu cred că eşti doar surmenat şi singur îți induci aceste stări. Ia pauză o zi-două, cât să îți încarci bateriile.
Nu e schizofrenie, doar anxietate. Si da, stresul din perioada asta poate fi o cauza.
Pai daca chiar e asa atunci sufar si eu de anxietate dar am gsit ceva care arata ce face anxietatea:https://www.paxonline.ro/? q=ce_este_anxietatea
OF daca ai cu adevarat simptomele de mai sus nu ai absolut nicio schizofrenie. esti foarte stresat si nu-ti poti linisti creierul. Mai bine du-te la un doctor aici nu sunt experti sa-ti raspunda medicul sti cel mai bine. spune-i fix ce ai spus in intrebarea ta SUCCES
Sa fii obsedat de viitor e ceva normal.dar partea cu vise si chestii din astea trebuie sa te duci la un psiholog neaparat! e grav! nu sunt expert dar ai niste tulburari sifletesti.sa t agndesti unde te angajezi e ceva normal sau pentru bac sau ce va de genu e foarte normal. si e bine ca faci asta ca daca nu ai face ai fi un tip de genu: se duce in cluburi isi strica banii pe femei, bauture, distractie, isi pierde timpul si nu tine cont de viata. pur si simplu un drastabalat.dar chestia cu visele ceai zis in prima parte cred ca sunt niste tilburari sifletsti.
Multumesc mult tuturor. Cu ce mi-ati raspuns la intrebare mati facut sa ma simt mai bine, undeori doar o vorba buna spusa la timpul potrivit te da peste cap, in cazul asta in sensul bun. Multumesc frumos.
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: