Nu ii este frig doar spune că o doare burtica și mâncare nu prea mânca
Saracuta, duceti-va la urgente sau hai, luni la prima ora la medicul de familie.
Incercati sa pisati o banana cu biscuiti sfaramitati. Biscuitii vor absorbi sucul gastric. Puteti sa-i faceti si orez cu legume si tot asa pasat.
Nu-i dati fructe, lactate, alimente acre, sucuri din astea.
Dar tot așa nu vrea să mănânce, nu știu ce să fac
Am fost din nou la urgente și ia făcut ecografie și a zis că are enterocolita și mă trimis acasă
Doamne fereste, cum sa va trimită acasa? Cică e serioasă afecțiunea asta daca nu e tratată la timp.
Duceți-va luni la medicul de familie. Măcar ăla sa faca ceva bun.
Pana atunci, sa mănânce cat de putin. Si câteva lingurițe sunt bune. Bietul copil
Nu mananca si bea multa apa si varsa
Bea apa deoarece vomitatul o deshidratează
Stiu dar nu stiu ce sa fac.
am dus din nou la urgente sa vad ce spune acum poate va fi bine
Vedeti asa, daca nu, duceti-o la medicul de familie la prima ora.
Am ajuns din nou la urgente și acum nu mai mănâncă nici apa nu mai bea
Nu știu ce să mai fac.
Daca cei de la urgente nu ii fac nimic, duceti-o la alt spital in alta parte. A trecut prea mult timp.
Cereți să i se facă o ecografie abdominală, dacă ajungeți la urgență din nou.
De ce au înțepat-o atât de mult? Normal că s-a speriat!
Crampele, scaunul anormal, nu indică decât o problemă de colon sau mai grav de apendice.
Eu am în bloc un vecin care a ajuns cu copilul la urgență, și i s-a pus diagnosticul de apendicită, deși are doar 6 ani.
Mergeți la București, dacă puteți!
Trebuie să mergi neapărat la un gastroenterolog bun, pentru un diagnostic corect. Ceva nu îi convine corpului iar motivul trebuie aflat imediat, fiindcă poate fi doar o cauză sau pot fi mai multe. Aici nu îți poate da nimeni un răspuns corect.