anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, oameni buni, am nevoie ajutor (sfaturi sau soluții din experiența)am copil de trei anișori și care are crampe abdominale și scaunul nu-i ok.Am fost cu ea la urgente dar nimic în neregula.Ce pot face că nu aș vrea să ajung din nou la urgente că o înțeapă prea mult și a rămas și cu sechele din spital. Nici nu prea mănâncă.
Va mulțumesc și aștept răspunsuri sincere și curate.
Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| SydneyFunnelWeb a răspuns:

Trebuie să mergi neapărat la un gastroenterolog bun, pentru un diagnostic corect. Ceva nu îi convine corpului iar motivul trebuie aflat imediat, fiindcă poate fi doar o cauză sau pot fi mai multe. Aici nu îți poate da nimeni un răspuns corect.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce mancare ii dai? Ii este frig?

| Gaby97von a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu ii este frig doar spune că o doare burtica și mâncare nu prea mânca

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Gaby97von):

Saracuta, duceti-va la urgente sau hai, luni la prima ora la medicul de familie.
Incercati sa pisati o banana cu biscuiti sfaramitati. Biscuitii vor absorbi sucul gastric. Puteti sa-i faceti si orez cu legume si tot asa pasat.
Nu-i dati fructe, lactate, alimente acre, sucuri din astea.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Cereți să i se facă o ecografie abdominală, dacă ajungeți la urgență din nou.
De ce au înțepat-o atât de mult? Normal că s-a speriat!
Crampele, scaunul anormal, nu indică decât o problemă de colon sau mai grav de apendice.
Eu am în bloc un vecin care a ajuns cu copilul la urgență, și i s-a pus diagnosticul de apendicită, deși are doar 6 ani.
Mergeți la București, dacă puteți!

Dar tot așa nu vrea să mănânce, nu știu ce să fac
Am fost din nou la urgente și ia făcut ecografie și a zis că are enterocolita și mă trimis acasă

anonim_4396

Doamne fereste, cum sa va trimită acasa? Cică e serioasă afecțiunea asta daca nu e tratată la timp.
Duceți-va luni la medicul de familie. Măcar ăla sa faca ceva bun.
Pana atunci, sa mănânce cat de putin. Si câteva lingurițe sunt bune. Bietul copil

Nu mananca si bea multa apa si varsa

anonim_4396

Bea apa deoarece vomitatul o deshidratează

Stiu dar nu stiu ce sa fac.
am dus din nou la urgente sa vad ce spune acum poate va fi bine

anonim_4396

Vedeti asa, daca nu, duceti-o la medicul de familie la prima ora.

Am ajuns din nou la urgente și acum nu mai mănâncă nici apa nu mai bea
Nu știu ce să mai fac.

anonim_4396

Daca cei de la urgente nu ii fac nimic, duceti-o la alt spital in alta parte. A trecut prea mult timp.