| fliropf a întrebat:

Bună! Pe 20 aprilie am programare la un RMN cerebral. Am mâna stângă amorțită, uneori, dureri de cap, rare și simt fierbințeală continuă în zona capului. Sunt obosită mai mereu și am ochii obosiți. Credeți că totul va fi bine? Sunt foarte stresata, plâng zilnic și nu știu cum să fac sa nu mă mai gândesc, mi-e frică de ideea că voi muri. Ce as putea face? Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, totul va fi bine.
De ce plângi?
Spui- mi-e frică de ideea. Deci este o idee.
Dacă ai timp, te gândești la asta. Dacă te concentrezi la altceva necesar și important pentru tine, nu mai a timp de această idee.

| fliropf explică (pentru sadrian46):

Mulțumesc frumos! Sper să fie cum spuneți dvs.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Sigur ca va fi bine, dar cum au debutat aceste probleme a le tale, ce varsta ai? Stai linistită nu te mai stresa numai plînge deoarece agravezi situatia, roaga te lui Dumnezeu sa te ajute sa-ti dea putere sa faci față situatiei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iti fa foarte multe griji, poate fi ceva banal

| Mosotti a răspuns:

Nu ai ce face, frica si plansul nu le controlezi tu, e f normal sa fi in panica la asa situatie!
Orice ar fi, de murit nu mori, pentru ca ce ai tu nu duce la moarte orice ar fi.

Sigur ca poate fi bine, daca e ceva se trateaza si aia este.
Si eu sunt ca si tine, am avut situatii chiar mai putin nasoale si cand intru in panica, e de rau, nu puteam controla si tot asa, ma lua cu gandul ca nu puteam iesi din situatia aia.

Frica ta va inceta deodata ce vei afla ca va fi bine cumva.
Nu are sens sa te mint aiurea, ca nu te ajuta.

De cand tine starea asta cu simptomele enumerate?

| 44mon a răspuns:

Sunt sigur că o să fie bine, nu par simptome de speriat, doar stai liniștită și odihnește-te, și nu te mai gândi la chestii negative.

| fliropf explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am 17 ani, am consultat un psiholog și acum sunt mai bine. Îți mulțumesc pentru cuvinte!

| fliropf explică (pentru 44mon):

Mulțumesc frumos pentru încurajarea! :3

| fliropf explică (pentru Mosotti):

Îți mulțumesc pentru cuvinte! De o săptămână, dar acum totul s-a diminuat. Sunt mult mai bine acum, am observat că simt acele lucruri doar când mă gândesc la ele.

| fliropf explică (pentru anonim_4396):

Mulțumesc!

| Mosotti a răspuns (pentru fliropf):

Pai ai avut noroc, ca in general cand e o treaba din asta nu ti-e frica doar daca te gandesti, ci ai oricum pentru ca gandurile erau acolo fara sa vrei.
Daca reusesti sa nu te mai gandesti la ele, e foarte bine.