| miegreu a întrebat:

Buna pe barbie mi-a aparut o veruca, am mers la dermatolog, iar medicul dermatolog mi-a zis ca e oa veruca(nigel) vaginal, e inposibil sa fie nigel vaginal deoarece eu nu am avut niciodata vreun contact oral cu o femeie, am urmat un tratament dat de medic dar mai ars toata barbia mai putin acea veruca, lucrul cel mai rau e ca sau inmultit acum am vrei 6. Ce credeti ca as putea sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| pietrean a răspuns:

Sunt mai multe tipuri de veruci,ce sunt benigne.Ce ai tu se cheama VERUCI PLANE,ce apra pe fata, maini, picioare. Aparitia unei coloratii rosiatice, este un semn, ca imunitatea ta este buna si acestea pot disparea in primii 2 ani de la aparitie.Pot dispare prin mai multe metode:inghetare(criogenare), chirurgical, prin cresterea imunitatii.
Cred ca ai inteles ori gresit(veruca vaginala se ia prin contact). Pentru cresterea imunitatii este foarte buna echinaceea.
Daca vrei sa afli mai multe, tasteaza pe GOOGLE, cuvintele veruca+transmitere+tratament.

1 răspuns:
| miegreu explică (pentru pietrean):

Mersi mult