Poti scap de paul de pe picioare si de la 8 ani... daca asta iti doresti. Dar scapa de el doar prin epilat sau ceara! Nu apela la aparatul de ras sau la crema pentru ca pana vei ajunge la 18 ani parul tau va creste doar intr-o zi ca a unei "maimute". Epileaza-te si parul se va rari de micuta:* Funda?
Nu, e destul de ok, adica traim intr-un secol in care baietii se uita la mai multe detalii.Cred ca ar trbuii sa te epilezi dar nu cu lama! Incearca o crema de la Veet ori benzi de ceara.Eu iti sugerez benzile de ceara fiindca crema dureaza mult pana o intinzi si etc. Epilatorul este si el o solutie, dar in caz de extreme.P.Soare ff tare cu epilatorul...nu-ti recomand.O solutie ar mai fii epilatul cu ceara la saloane si nu iti creste foarte repede.Si legat de varsta nu conteaza si eu am tot 12 ani si sunt epilata pe picioare, nu conteaza ca ai 12 ani doara nu o sa te epilezi cand ii avea 50 de ani nu? FUNDA?
E foarte ok atata timp cat ai mult par pe picioare. Nu e o vasrta nu stiu cum... oricum trebuie sa te epilezi mai ales daca esti fata! Doar nu vrei sa rada altii de tine?
Eu cred ca ar trebui sa te epilezi cu benzi cu ceara, daca ai par destul de mare.Si eu am deja 13 ai, dar parul meu nu e o DURERE de cap.Si inca nu trebuie sa ma epilez, dar poate tu DA. Daca ai parul mare as spune sa te epilezi cu benzi de ceara.Parerea mea si sper sa te ajute. FUNDA?