Citez de pe alt forum:
"laugh.gif Sa stii ca din grupa mea erau vreo 5 fete care erau virgine(bine, asa pretindeau ele, dar sincer... confused06.gif ). Anyway,la vizita medicala ne-a dat la fiecate cate o fisa in care scria consultaiile p care urma sa le facem : inaltimea,greutatea,orl, stomatologic, oftalmologic, ginecologic. Apoi ne-a dus intr-o sala, ne-am dezbracat pana la chilot si a inceput asa zisa vizita medicala smile.gif unde ne-a cantarit si masurat, ne-a pus sa citim niste litere sa vade daca suntem chioare tongue.gif,ne-a luat tensiunea si s-a uitat la noi daca avem 2 maini, 2 picioare, 2... smile.gif Si asta a fost tot! Nu iti face niciun control ginecologic, spre bucuria celor "virgine" si a celor care aveau frica d doctor, care cand au vazut p fisa scris "examen ginecologic" au intrat in panica confused05.gif "
Esti sigur ca nu verifica?
Bănuiesc eu că verifică dacă ai sexul pe care l-ai declarat pe fișa de înscriere.
Asa se intampla atunci cand ajungi pe mana organelor! Totul la control, si trecutul trebuie consemnat! Si uite asa va afla si mama...