| deea3456 a întrebat:

Buna,peste cateva zile am de facut analizele pentru Academia de politie. Am vazut ca exista si un control ginecologic. Imi puteti spune in ce consta acesta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Vektor a răspuns:

Citez de pe alt forum:

"laugh.gif Sa stii ca din grupa mea erau vreo 5 fete care erau virgine(bine, asa pretindeau ele, dar sincer... confused06.gif ). Anyway,la vizita medicala ne-a dat la fiecate cate o fisa in care scria consultaiile p care urma sa le facem : inaltimea,greutatea,orl, stomatologic, oftalmologic, ginecologic. Apoi ne-a dus intr-o sala, ne-am dezbracat pana la chilot si a inceput asa zisa vizita medicala smile.gif unde ne-a cantarit si masurat, ne-a pus sa citim niste litere sa vade daca suntem chioare tongue.gif,ne-a luat tensiunea si s-a uitat la noi daca avem 2 maini, 2 picioare, 2... smile.gif Si asta a fost tot! Nu iti face niciun control ginecologic, spre bucuria celor "virgine" si a celor care aveau frica d doctor, care cand au vazut p fisa scris "examen ginecologic" au intrat in panica confused05.gif "

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Asa se intampla atunci cand ajungi pe mana organelor! Totul la control, si trecutul trebuie consemnat! Si uite asa va afla si mama...

| mihai69 a răspuns:

Bănuiesc eu că verifică dacă ai sexul pe care l-ai declarat pe fișa de înscriere.

| DulceLup a răspuns (pentru mihai69):

Mai sunt si specimene care au X in loc de Y acolo jos... de aceea e nevoie sa verifice laughing

| Mirabela_Ioana_1996 a răspuns (pentru Vektor):

Esti sigur ca nu verifica?