| nyko06 a întrebat:

poate avea un copil de 2 ani ADHD si care e si destept?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu, de ce?

| Empathizer a răspuns:

Da, daca a fost corect diagnosticat. Copiii cu ADHD nu cu inteligenta au probleme. Din pacate ADHD este un diagnostic de care se abuzeaza mult in zilele noastre.

| ɗєʌɗvơɪƈє a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu cred ca iai fost de foloslaughing

| ɗєʌɗvơɪƈє a răspuns:

Intreaba medicul de familiehappy

| andreeaemilia a răspuns:

ADHD e greu de identificat sub varsta de 6 ani. La 2 ani copii sunt de obicei hiperactivi si neastamparati.

| MalleusMaleficarum a răspuns:

ADHD nu are legătură cu inteligenţa.
Şi nu cred că trebuie să te pripeşti cu diagnosticul, e doar un copil de 2 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ɗєʌɗvơɪƈє):

Da-o in transa, tot i-am raspuns laughing

| ɗєʌɗvơɪƈє a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai dreptatelaughingpana la urma a fost un raspunslaughing

| Dumnezău a răspuns:

ADHD-ul nu influenteaza nici inteligenta, nici creativitatea, desi e tulburare de nivel cerebral.Doar autismul si sindromul Asperger produc schimbari la nivelul celor doua.La doi ani nu prea poti scoate un rezultat concludent, pe la 6-7 ani poti scoate niste rezultate care chiar sa conteze. Daca e ultra-creativ, chiar la doi ani, ar putea avea ceva urme de Asperger.

| julika83 a răspuns:

ADHD inseamna deficit de atentie/tulburare hiperkinetica. Nu are absolut nicio legatura cu inteligenta. Iar la 2 ani... cum iti dai tu seama daca copilul are deficit de atentie? treaba asta se diagnosticheaza la varsta prescolara si scolara, atunci cand copilului ii este imposibil sa se concentreze asupra unei sarcini sau asupra unui subiect. la 2 ani el inca descopera lumea si este curios, toate sunt noi si interesante si e normal sa nu aiba stare. poti sa te intrebi lucrul asta dupa ce ajunge la gradinita si in continuare are probleme cu concentrarea. pana atunci lasa-l sa descopere lumea in care traieste, chiar daca te scoate din minti ca e neastamparat.

| nyko06 explică:

Nu este copilul meu, ma ingrijoreaza agitatia pe care o are nu are un pic de stare oricat ar sta la joaca tot are energie si din cate stiu si asta e un semn de ADHD.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Problema ar fi dacă un copil la vârsta de 2 ani ar fi prea cuminte și lipsit de energia fizică, nu se poate pune un diagnostic de A.D.H.D. de la așa o vârstă.
Pa, pa.