| dydysweet a întrebat:

Buna port aparat dentar fix de 2 ani si cred ca se apropie monetul cand trebuie sa mi-l dea jos. cei care ati purtat aparat denatr atunci cand vi-l da jos va doare? ce face mai exact ortodontul dupa ce il da jos? funda:X:X:

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Lexon a răspuns:

Te vei simti excelent dupa!

| Mihaiadamache a răspuns:

Heyy,Nu am un raspuns, am o intrebare.Eu urmeaza sa imi pun un aparat dentar.Intrebarea mea este daca te incurca la mancat, la vorbit etc.Mersi

| dydysweet explică (pentru Mihaiadamache):

Daca iti pui aparat fix nu te incurca la vorbit nici mancat este ca si cum nu ai avea nimic doar ca o sa te jeneze un pic la obraji adica ar putea sa simti un pic ca te doare dar nu e ceva insuportabil in rest te obisnuiesti foarte repede cu el dar adica iti pui mobil atunci nu ai sa vorbesti prea clar nu o sa se intelega prea bine ce spui eu am purtat vreo 3 ani mobil ianinte sami pun fix si cu aparat mobil te doare iti zgarie intr-un fel limba adica el este pozitinat pe cerul gurii daca ai nevoie in partea de sus si o sa te jeneze.dar cel mai bine este sa iti pui aparat fix.

| Mihaiadamache a răspuns (pentru dydysweet):

Multumesc frumos, pentru raspuns!

| dydysweet explică (pentru Mihaiadamache):

Cpbig grin