| SteelShadow a întrebat:

Buna!
Practic arte martiale de ceva timp. Si știți cum e, sunt multe tehnici cu aruncari si cazaturile trag dupa ele destule consecinte: dureri ale muschilor, articulatilor si oaselor. Nu stiu ce sa cred, dar oare e sănătos? Mă refer pe termen lung, nu iti dauneaza? Menționez ca tin foarte mult la ceea ce fac si nu imi doresc sa renunț. Dar nici nu vreau ca pe la 20 de ani sa am dureri de oase si abia sa mă tarasc. Voi ce spuneti? Ce sa fac? Sa continui? Mă ucide întrebarea asta ce multa vreme si vreau sa iau cea mai buna decizie posibila.
As vrea sa răspundeti doar cei care au trecut prin asta sau care practica arte martiale si au cunoștințe in domeniu.
Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Ce arte martiale faci?

| SteelShadow explică (pentru express11):

De ce ar conta asta?

| express11 a răspuns (pentru SteelShadow):

Si eu fac de 20 de ani, si nu am probleme.

Eu fac ninjutsu, tu?

| express11 a răspuns (pentru SteelShadow):

Si ce inseamna asta? cati ani ai in practica acestei forme de arte martiale? inseamna caa n esti apt pentru aceasta forma de arta martiala.sa fii ninja...presupune mai multe resurse fizice.u

Pai asta se exerseaza in timp. Nu vine dintr-o data. Nu sunt superman. In timp se va rezolva, presupun. Dar tu ce arta martiale practici?