| alll3xandra a întrebat:

Buna prieteni! am si eu o intrebare: am avut capu spart si cand m-a cusut m-a ras ca sa poata sa ma coasa si acum il am foarte mic acolo daca ma dau cu ulei de ricin imi creste mai repede? sau alte metode ca sa imi creasca

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| danteewerr a răspuns:

Da stai mă calmă.Ce te agiți așa de tare? Doar nu te măriți măine! Stai relax, ho! Poți să te dai și cu zece uleiuri, nu se va intimpla mare lucru. Dar, cu toate acestea, părul tău iți va crește la loc rapid, depinde și de tine!

| AnaMARIA12344 a răspuns:

Da! Uleiul de ricini este foarte bun! Nu trebuie sa te alarmezi asa tare pentru ca si eu am facut-o la un moment dat si nu am rezolvat nimic oricum SUCCES! funda?happy

| alll3xandra explică (pentru danteewerr):

Da nu imi place ca eu trebuie sa port parul pe o parte ca e in fata partea undde am fost lovita

| danteewerr a răspuns (pentru alll3xandra):

Dar de cine ai fost lovită?

| alll3xandra explică (pentru danteewerr):

Am avut accident de masina