| Căƚăʅιɳ a întrebat:

Buna prieteni! De curand m-am intepat in picior nu stiu in ce ori un cui ori o radacina din planta ma groasa.Nu stiu daca este tetanus sau nu dar totusi nu am simptome(doar ca imi tremura piciorul) doar ca nu pot pasi cu piciorul si cand pasesc din rana iese sange
Credeti ca e tetanus sau doar cea cu ce m-am intepat a patruns adanc si o fi gaurit vreo vena de sange dar nu cred ca nu a curs mult sange

Voi ce credeti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| laptelaperfuzii01 a răspuns:

Te-ai dat cu spirt acolo? Pune-ti niste vata cu spirt sau rivanol si prinde-o bine. Schimb-o pana face coaja. De acolo o lasi sa se vindece singura

4 răspunsuri:
| Căƚăʅιɳ explică (pentru laptelaperfuzii01):

Spirt Nu am pus dar ma spalat si am pus niste tetraciclina dar nu stiu inca ma mai doare crezi ca ma doare ca era gaura adanca sau am tetanus?

| laptelaperfuzii01 a răspuns (pentru Căƚăʅιɳ):

Pai te-ai uitat la cui sa vezi daca era ruginit?

M-am uitat dar nu este intepatura este taietura intr-un ciotur de la o planta
Nus Cred ca ma doare ca mea facut gaura pentru ca puteam sa-mi vad un pic carne de dinauntru dar oricum parinti imi zic ca o sa-mi dea cu pelin cu ceai de peli nu stiu e bun?

Nu este intepatura este taietura intr-un ciotur de la o planta dar nu stiu eu cred ca moare pentru ca a patruns adanc acolo si daca incerc sa pun presiune pe picior ma doare rau
nu stiu dar deja a inceput sasi formeze coaja
Ce zici ma doare din cauza la gaura sau altceva