| RitaDeluxxxe a întrebat:

Buna prieteni de pe TPU!
Am si eu o intrebare.In noiembie am nascut prin cezariana si din cauza sarcinii mi-au ramas niste vergeturi urate tarepe burta.In timpul sarcinii m-am ingrasat vreo 30 de kilograme(acestea fiind acumulate majoritatea in ultimele 2 luni de sarcina.Acum credeti-ma ca nu-mi place absolut deloc persoana pe care o vad atunci cand ma uit in oglinda.Am inceput sa tin diete si tot felul de prostii dupa ureche, insa nu da roade. Dati-mi un sfat cum pot scapa de kg in plus pe care le am asimilat. Daca s-ar putea intr-un timp cat mai rapid ar fi bine.

Va multumesc anticipat! Ofer funda celui mai plauzibil sfat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Asta :

http://www.getfit.ro/......abire.html

5 mese pe zi ( -putin si des ), combinat cu un SPORT ( 3-4 sedinte de 1 ora de cardio sau aerobic e perfect ) si o sa ai rezultate.

Fara sport nici nu se pune problema sa slabesti.

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Tocmai tu ai spus ca nu mai vrei diete dupa ureche. Tine cont ca in plus alaptezi, deci nu poti tine orice dieta. Du-te la un medic dietetician, sa-ti faca o dieta corecta, personalizata care sa nu-ti afecteze nici copilul.

| enax a răspuns:

Pentru vergeturi exista o crema speciala chiar pentru mamicile care de abia au nascut, iar pentru a scapa de kg in plus exista sala de cangojump. daca stati la oras e imposibil sa nu aveti si voi sala de aceasta pe acolo. e cel mai bun mod de a slabi big grin

| Pufoshenia a răspuns:

Buna.Pentru ca ai bebelus nu prea poti tine diete pentru ca alaptezi. Poti merge la medic si iti va face o dieta potrivita epntru tine. Felicitari de bebe:X.Pa, pa

| RitaDeluxxxe explică (pentru Brigaela):

Deci ma scuzati am uitat sa precizez ca nu este nici o problema u alaptatul si alte chestii deoarece nu am avut parte de copil...a murit inainte de nastere, si nu am alaptat nici nu alaptez.

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru RitaDeluxxxe):

Oricum, daca nu vrei sa tii o dieta dupa ureche, nu vei lua una facuta de un nestiutor, pe net.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns (pentru RitaDeluxxxe):

Sorry de bebe. Sport si te dai cu o crema de corp sau speciala, care se potriveste pielii si nasului tau. Success!