anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna prietenii! URGENT! Intr-o zi de vineri acum 3-4 saptamani m-am trezit cu o durere foarte puternica in gat, nici nu mai puteam vorbi, alte simptome de gripa sau raceala nu aveam. Nici nu mi-a trecut prin cap ce as fi putut avea, am aflat de ca am laringita ( mentionez faptul ca eu cant foarte mult si probabil din aceasta cauza am facut-o), am luat reteta data de doctor sar atunci cand incerc sa cant incepe de la prima nota muzicala sa ma usture si apoi sa ma doara in gat, am facut mare greseala ca pana cand am aflat diagnosticul am continuat sa cant, va rog nu stiu ce sa fac cat timp sa nu mai cant? am voie sa ies afara? (atunci cand inspir aer rece dimineata cand plec la scoala ma ustura iar) va rog dati-mi niste raspunsuri, multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ar trebui sa iei pauza de cantat vreo 3 luni macar. Ai voie sa ies afara, dar acopera-ti gura cu un fular ori de cate ori iesi. Si incearca sa faci repaus vocal. Cel mai bun tratament este sa vorbesti la minim, cat mai aproape de deloc timp de 7 zile.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!
Consultă medicul, nu sta aşa să-ţi facă investigaţii calumea, pot fi n cauze, oricum cu gâtul nu-i de joacă, mergi la medic!
Te pup!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Trebuie să te vadă un O.R.L.-ist și ai nevoie de o pauză cu vocea până la vindecarea completă.
Sănătate!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc mult pentru sfat!