| PDM2000 a întrebat:

Buna!
Prietenul meu a mancat in urma cu o saptamana un aliment care nu era proaspat si pe langa asta a mai mancat si altceva apoi i s-a facut foarte rau a inceput sa vomite toata seara si avea dureri ingrozitoare la stomac si sa il doare foarte tare capul. nu putea sta prea mult timp in picioare pentru ca lesina. apoi a doua zi am fost la medic si a spus ca poate fi de la un produs care nu era proaspat si sa bea ceai de sunatoare si sa nu mai manance prajit... de atunci nu a mai vomitat insa de atunci este constipat si are scaunul galben si mai are dureri abdominale daca ar fi sa tina un tratament naturist pentru ca medicamene nu i-a...ce poate lua? i-am facut azi dimineata orez gol. sper sa nu fie prea grav

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Mai bine fara medicamente parerea mea sa mance fructe,legume, miere, ceai si odihna sa evite prajeli, lactate etc alta data sa evitati ce nu e proaspat poate sa fie si mai rau gen hepatita c, b sau toxinfenctie alimentara

| RAY a răspuns:

Orezul constipa nu-i ma da orez deloc, dai legume gen varza, brocoli astea ajuta, un iaurt natural fara zahar sa se refaca, ceva de la farmacie probiotic

| minrest a răspuns:

Ayram, nu te alarma, asta se intampla dupa ce manaci ceva stricat. Si asta in cel mai bun caz. El e la sfarsitul bolii, in maxim o saptamana ii trece. Sa manance tot ce e mai digerabil, orez cum i-ai si dat, morcovi fierti pasati, branza dulce de vaci daca o suporta, daca nu dietetica, paine putin prajita, oua moi, chestii d-astea.

| PDM2000 explică:

Va multumesc mult oare daca i-as face un suc de morcovi cu telina si castraveti i-ar prinde bine? Ii merge foarte mult burta de cateva zile si nu prea stiu ce sa fac... Mi-e teama pentru el sa nu fie vreo bacterie ceva sau mai rau...

| Bitz a răspuns:

Pai poti sa-i faci ceai de constipatie (nu stiu exact cum se numeste dar iti intrebi parintii) sau poti sa-i dai supa calda cu galuste facuta in casa... daca nu merge nici asa va trebui sa te mai duci inca odata la medic...Sa se faca bine. big grin