| Derniue31 a întrebat:

Bună! Recent am fost la un consult la cardiolog pentru ca tot aveam dureri și arsuri în piept și sub omoplat, s-a constatat ca nu e nicio cauza cardiologica, dar pe acea foaie am văzut pericardita lichidina in cant mică 0, 2-0, 3 cm lateral de Vs, acum vreo 2 ani nu aveam deloc lichid. E ceva normal sau trebuie să fac controale amănunțite, am văzut ca e normal puțin lichid, dar având în vedere ca nu l am avut mereu. apare și dispare sau cum?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Whitte a răspuns:

Cardiologul ce ti-a spus? Mergi la medicul de familie. Aici nimeni nu stie cardologie.

| Derniue31 explică (pentru Whitte):

Cardiologul nu a spus nimic despre lichid. Stiu ca nu știe nimeni cardiologie, dar poate sunt oameni care au avut la fel și cunosc