anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună,revin cu o întrebare.
Deci am pe corp niște chestii mici care căutând pe net sunt,,papiloane,, unul îl aveam la zona aceasta unde stă breteaua sutienului și ieri s-a rupt din cauza acesteia,m-am speriat, nu mă doare, am dat cu spirt și betadina să fiu sigură ca nu se întâmplă ceva, este grav? Mai am unul mic pe burta și încă unul mai jos de subraț

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Daca e papilom ala nu pune viata in pericol dar o sa creasca si o sa te deranjeze estetic si cand te imbraci. Sa stii ca nu e complicat de scos, iti face anestezie locala

| Furnicuta000 a răspuns (pentru Furnicuta000):

Scuze, am incurcat papilom cu lipom. Da papiloamele in general sunt inofensive. Dar nu strica un consult

| StudentLaMedicina a răspuns:

Sunt skin tags. Nu se întâmplă nimic dacă l-ai îndepărtat din greşeală.

| ninuku a răspuns:

Dimensiunile lipomului sunt variabile, începând de la dimensiuni mici și ajungând până la dimensiuni apreciabile, chiar de aproximativ 20 cm sau mai mari, atunci cand este lăsat netratat pentru o perioadă de timp îndelungată

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Papiloame prostea, asa se numesc nu papiloane scrii ca dracu. Mergi la medicul de familie

| ioana748 a răspuns:

Incearca Verucid de la farmacie. De obicei are rezultate bune.

| Cipi1212 a răspuns:

Încearcă Clin Skin pentru papiloane.