Sigur, cel mai bun sfat este sa mergi la medicul nutritionist, sa iti faci o serie de analize, sa primesti un regim personalizat, sa te tii de acel regim si apoi sa ne scrii daca a functionat cu adevarat!
Eu am mai slabit anul trecut vreo 15 kg in vreo 5 luni prin deficit caloric dar acum parca nu pot sa ma tin de el
Ai slabit prea mult intr-un timp prea scurt!
Slabitul de genul acesta accelerat duce in final la afectiune!
Stiu,dar eu ma simteam foarte binr n am avut probleme sau ceva
Draga mea, inainte sa incepi orice transformare asuprs corpului tău, care tine de alimentatie, asigura-te ca ai o relatie sănătoasă cu mâncarea, cu tine si cu infătișarea ta.
1. facand zilnic sport
2. band apa de fiecaredata cand crezi ca-ti este foame
3, mancand doar 3 mese principale pe zi cu cate 350-400 calorii la fiecare masa.
Ce mananci mai exact, intr-o saptamana? Consumand numai prostioare nesanatoase e de asteptat ca acestea nu iti tin de satietate, ba chiar iti provoaca pofta de mai mult.
Pai poți sa slăbești bine înțeles ca poți da nu săte înfometezi sau sa mămici numai chimicale.
Mișcare fizica efort fizic și mâncarea sănătoasă cât mai sănătos posibil apă fructe o masa sau 2 pe zi cât mănâncă un om normal decent și după o anumită oră nu mai mânca ca o săte faci Obez sau gras și... Ști cum este...
Este nu te oblig cu nimic este doar sfatul meu Maria2008p