O pisica de 2 ani isi revine mai greu decat una de cateva luni. In plus are loc o schimbare hormonala majora in corpul ei. Pot sa dureze cateva saptamani dau cateva luni pana sa isi revina complet. Medicul ce a zis?
Medicul a spus că este totul ok, însă mă îngrijora comportamentul ei. Mulțumesc! Știu că recuperare poate dura.
Pe mine mă îngrijora comportamentul ei, care până acum nu l-a avut. Știu că recuperare poate dura.
Eu am dus una la un cabinet local si a zacut vreo 2 saptamani si avea niste dureri...si o cusatura mare pe burta care s-a si infectat, nu ma lasa cu niciun chip sa ii scot firele, a fost ceva groaznic.
apoi am dus una la o campanie de sterilizare si dupa cateva ore mi-a adus-o acasa si zburda de parca fusese la plimbare, abia se observa ca a fost taiata pe burta, era doar un punct rosu.
Deci depinde de pisica dar depinde si de medic ca unii au tehnici mai avansate de sterilizare
Da, va înțeleg perfect. cățelușa mea este ok, se joacă, sare, latră, mănâncă, pe mine mă îngrijora puțin comportamentul, dar am inteles că este ceva normal după această procedură prin care a trecut... Multa sănătate și mulțumesc?