Ce experimentezi tu acum, sunt stari psihice, de anxietate si panica, in urma reactiei acelei tigari fumate.
Frica ta imensa sa nu mori, sa nu patesti ceva, te-a adus aici.
Ei bine frica asta te poate si paraliza, si nu glumesc!
Dar poti sa-ti spun ca, totul este doar in capusorul tau si un psiholog sau psihiatru bun, ti le-ar debloca, punandu-te pe picioare. Trebuie doar sa intelegi ca, totul a trecut si nu ti se va intampla nimic daca nu mai pui tigara in gura, deci, te poti relaxa si contnua sa traiesti, fara frica!
Tigara electronica contine substante chimice, mult mai otravitoare decat nicotina dintr-o tigara.
Nici nu ma mir de ce te-ai simtit atat de rau, noroc ca corpul tau a reactionat rapid la toxina respectiva.
Sfatul meu este sa nu mai pui in gura tigara electronica, cel mai probabile ste alergic la toxina lui.
Si de ce sa am aceleasi stari si in prezent?
Ce experimentezi tu acum, sunt stari psihice, de anxietate si panica, in urma reactiei acelei tigari fumate.
Frica ta imensa sa nu mori, sa nu patesti ceva, te-a adus aici.
Ei bine frica asta te poate si paraliza, si nu glumesc!
Dar poti sa-ti spun ca, totul este doar in capusorul tau si un psiholog sau psihiatru bun, ti le-ar debloca, punandu-te pe picioare. Trebuie doar sa intelegi ca, totul a trecut si nu ti se va intampla nimic daca nu mai pui tigara in gura, deci, te poti relaxa si contnua sa traiesti, fara frica!
Subscriu la ce a zis Brigaela, nu ai absolut nimic. Eventual o nevroza. Un psihiatru te-ar ajuta mai mult decat toate EKG-urile.
Pai si de la o tigare electronica sa inceapa toate astea? Eu stiam dinainte ca acel lichid cica dauneaza sanatatii..Probabil din cauza asta altceva nu-mi pot explica.
Nu are treaba cu tigara, e totul in capul tau. Asta nu inseamna ca nu ar trebui sa te lasi de fumat, cel mai bine ar fi sa nu mai fumezi, insa ce ai tu acum e stric provocat de creierul tau, nu are legatura cu substanta aceea.
Deeaandreea9156 întreabă: